Product

Wat is een Rietbuis?

Een Rietbuis is een rietje van roestvast staal (RVS), in de perfecte vorm en hoek om jouw rietadten mee te trekken. Uitermate geschikt als 21 diner cadeau, gadget voor in huis of item voor je dispuut.

 

Werkt dat wel? 

Ja, onze Rietbuis werkt! Na meer dan een jaar aan het design te hebben gewerkt, hebben we de perfecte Rietbuis ontworpen. Hiermee laat jij comfortabel en gemakkelijk jouw drankjes naar binnen glijden. 

 

Waar zijn Rietbuizen van gemaakt?

Al onze Rietbuizen zijn vervaardigd uit hoogwaardig roestvast staal (RVS).

 

Kan ik mijn Rietbuis ook laten graveren? 

Dat kan. Je kunt bij ons je Rietbuis laten graveren aan beide kanten. Op de korte kant passen maximaal 20 tekens, op de lange kant maximaal 85 tekens. Als je meerdere Rietbuizen bestelt kun je de tekst per Rietbuis hetzelfde houden of voor elke Rietbuis een andere tekst doorgeven. De gewenste teksten kun je doorgeven in ons opmerkingenformulier bij het afrekenen. 

 

Zijn Rietbuizen duurzaam?

Bij Rietbuis hebben wij de visie om op korte termijn plastic rietjes overbodig te maken. Wij bieden jullie graag een alternatief aan zodat je toekomstige rietadt duurzaam getrokken kan worden. Al onze Rietbuizen zijn vervaardigd uit hoogwaardig roestvast staal (RVS). Een belangrijke eigenschap van dit materiaal is dat het sterk genoeg is om zelfs jouw hardste borrelavonden te kunnen navertellen, keer op keer. Voor het vervaardigen van onze Rietbuizen werken wij samen met lokale ondernemers en wij gebruiken geen plastic in onze verpakkingen.

 

Hoe maak ik mijn Rietbuis schoon?

Onze Rietbuizen kunnen schoon worden gemaakt in de vaatwasser, of afgewassen worden met onze rietcycle borstel. Hierna zijn ze weer klaar voor gebruik!

 

Kan het model ook worden aangepast?

Als je interesse hebt in een aangepast model van onze Rietbuis óf een ander leuk idee hebt helpen we je graag verder. Je kunt contact met ons opnemen via info@rietbuis.nl

 

Bestellen en betalen

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

De levertijd van je bestelling is afhankelijk van of de bestelling gegraveerd moet worden. Wij streven er naar om bestellingen zonder gravering uiterlijk binnen 5 werkdagen te bezorgen en met gravering uiterlijk binnen 15 werkdagen.

 

Kan ik ook grote aantallen bestellen?

Bij een grote oplage maken we een offerte op maat en zal de levertijd eventueel worden aangepast. Neem vooral contact met ons op via info@rietbuis.nl.

 

Welke betaalmethode kan ik gebruiken?

Je kunt in onze webshop afrekenen met iDeal met behulp van de betaalmethode Mollie.

 

Verzenden en ophalen

Is het mogelijk om mijn bestelling op te halen in plaats van te laten verzenden?

Het is op dit moment niet mogelijk om afhalen als standaard verzendoptie te selecteren. Als je in Groningen stad woont en een voordeelbundel bestelt kun je ons even een mailtje sturen om een afspraak te maken voor afhalen. 

 

Wat zijn de verzendkosten?

We verzenden onze Rietbuizen per briefpost. Dat is wel zo voordelig én duurzaam. De verzendkosten zijn afhankelijk van het aantal Rietbuizen dat je bestelt en wordt automatisch berekend in de winkelwagen. Bij bestellingen vanaf €100,- bieden wij gratis verzending aan.